Bröllopsresor

Bröllopsresan är er tid. Ingenting ska få inkräkta på er bröllopsupplevelse. Likväl som man vill att själva bröllopsdagen ska vara spektakulär, så skall även resan vara lika magisk. Släng mobiltelefonen, om det är något viktigt så kan ni nås på hotellet. Lämna datorn hemma, det finns inget där som inte kan vänta. Ta av er klockorna. Ät när ni är hungriga, sov när ni är trötta, promenera i solnedgången och låt ingenting störa er.

Passa på att skämma bort er, njut av behandlingar och massage. Låt varje uns av er energi gå till att älska varandra, och låt ingenting stjäla er lycka ifrån er.

Vad gör bröllopsresan speciell?
Att få njuta av en privat strand står högt upp på mångas önskelista. Det är dock mycket svårt att hitta en egen strand som inte delas med andra hotellgäster. Det är betydligt lättare att hitta ett hotellrum med en privat pool. Kom ihåg att kolla så att den är insynsskyddad och gärna med en lite loungehörna. Tänk också på att inte boka hotellrummet bara en natt. Checkar man in klockan 16 och måste checka ut klockan 11 dagen efter är det ont om tid att nyttja poolen. Stannar du flera nätter rundar ni detta problem. Tänk också på att kolla så att hotellet har roomservice av hög klass. Är ni på bröllopsresa så ska ni inte lämna rummet 😉

Bröllopsresa till Mauritius

Mauritius är ett örike som ligger i Indiska Oceanen, och är en idealisk plats för en bröllopsresa. Öriket består av de större öarna Mauritius, och Rodrigues men även ett antal andra småöar.

Mauritius är den perfekta destinationen, oavsett vilken tid på året du vill resa dit. Medeltemperaturen ligger på 22-27 grader året runt, och erbjuder ett brett utbud av äventyrsupplevelser så som snorkling, surfing och mycket annat.

Många anser att Mauritius är synonymt med romantik. Ön består av laguner med vackra stränder.

Ön kan stoltsera med magnifika palmer och makalösa korallrev, men består även till stor del av skog. Att promenera tillsammans genom skogarna på ön, och tillsammans uppleva stora kratrar och storslagna vattenfall, är ett riktigt äventyr.

bali beach - Bröllopsresor
Bali

Bröllopsresa till Thailand

Thailand kan erbjuda nygifta ett stort utbud av upplevelser, och det finns något som lockar alla. Förutom paradisstränder så finns ett rikt kulturliv med ett varierat arv som tydligt lever kvar. Allt från storstad i Bangkok, till turistmecka i Phuket eller paradisstränder på Ko Samui.

Thailand har en otrolig skönhet, med alla dess tropiska öar men även de grönskande djunglerna och risfälten. För de som inte bara vill ligga på stranden och njuta av solen, så finns även fantastiska möjligheter till sightseeing och smakupplevelser utöver det vanliga. Besök ett tempel, och upplev själva hur fantastiskt de blandar respekten för det gamla med entusiasmen för det nya. Thailändarnas berömda vänlighet kommer att, i kombination med ett otroligt landskap, ge er en upplevelse ni aldrig kommer glömma.

Bröllopsresa till Bali

Bali är en ö i Indonesien, och är ett äkta tropiskt paradis. Dess unika blandning av moderna hotell och underbar shopping, med ett rikt förflutet och kulturarv.

Genom ceremonier, festivaler, storslagna tempel och palats kan ni dagligen få känna på dess fantastiska historia. Bali är mycket av ett barnparadis, och idealiskt för barnfamiljer. De vackra vita sandstränderna och böljande blå havet är perfekt för att alla i familjen ska kunna koppla av.

För de mer äventyrliga så finns det enorma möjligheter till exceptionell dykning, snorkling och korallvisning.  Men när dagen börjar skymma och kvällen gryr så vaknar det balinesiska nattlivet. Romantiska restauranger där ni kan bevittna den balinesiska elddansen eller Kecak Danxe, eller nattklubbar där ni kan dansa bort alla minnen av kyliga Sverige och bara leva i nuet.

Oavsett var ni åker på er bröllopsresa, så måste ni vara överens om att det är rätt resa för er. Ni kan åka till en av skärgårdsöarna i Sverige, eller åka på en weekend till Danmark om det är det ni vill göra. Destinationen är inte det viktiga. Det handlar bara om att ni ska komma till en plats där inget kan störa er. Där tvätthögar och dammråttor bara är ett avlägset fenomen. Ni ska ge varandra all er kärlek, för att ni förtjänar det. Ni förtjänar kärlek, lycka och varandra. Så våga unna er något speciellt, och boka er resa redan idag!

Topplista kärleksresor

  1. Bröllopsresa
  2. Spa-weekend
  3. Date-resa
  4. Förlovningsresa
  5. Överraskningsresa