Destinationer

New York

Det är lätt att föreställa sig det. Ett snöigt New York. En stad som glittrar, en förförisk julanda som påverkar varje människa. Få städer är så romantiska som New York under julen. Den är precis som allt ni sett på film. Hur skridskoåkare glider över isen, och barnkörer som sjunger i gatuhörnen. Stämningsfull musik letar sig ut från alla affärer, vars skyltfönster pryds av spektakulära dekorationer.

En promenad, hand i hand, till Rockefeller Center där den 27 meter högra julgranen glittrar, glimmar, och blinkar. Den överglänser stjärnorna.

Ta en tur med häst och släde genom staden, och njut av allt det vackra. Njut av skönheten i varandra och i er kärlek.

Barbados

Att ta med den du värderar högst till ön som kallas Karibiens juvel är ju bara logiskt. Barbados är beläget i Västindien, och med ett av de renaste havsvattnet i världen har gjort ön till ett populärt resmål för älskande par.

De hänförande vita sandstränderna, med praktfulla palmer och en ständigt lysande sol gör Barbados till en säker plats för avslappning. En plats där man kan vara helt bekymmersfri. Passa på att göra något ni aldrig hade vågat annars. Dyk ner bland korallreven som döljer sig under det himmelsblå vattnet, eller simma med havssköldpaddor. Surfa, snorkla, vindsegla. Våga göra något som ni inte hade gjort vanligtvis. Känn adrenalinet strömma genom kroppen, låt känslorna spruta. Tillsammans klarar ni allt, och låt er kärlek bevisa det.

barbados strand 1024x683 - Destinationer

Skottland

Skottland är kanske inte det de flesta förknippar med kärleksresor, men faktum är att det kan bli en riktig upplevelse. Bo på en mysig lantlig herrgård, besök whiskeydestillerier och njut av det underbara landskapet. Skottland ligger inte bara nära fysiskt, det ligger många nära i hjärtat också!

Aruba
En västindisk pärla är den fantastiskt vackra ön Aruba. Den är den minsta av de så kallade ABC-öarna, och tillhör kungariket Nederländerna. Med en genomsnittlig dagstemperatur på 28° C så känns allt behagligt. Milda brisar smeker era kroppar när ni ligger på stranden och bara njuter av atmosfären som omger er.

Aruba är den perfekta ön för par som vill njuta av makalösa naturupplevelser. Ön bjuder på ett rikt och klart undervattensliv fyllt av rockor, barracudas och den sällsynta gröna muränan.
Runt omkring ön så finns 42 stora dykställen, som ni bara måste besöka. Flera vrak från andra världskriget, som ligger på ett djup mellan 8-122 meter. Tänk att få simma omkring och uppleva historien på så nära håll. För personer som inte vågar dyka ner djupt under ytan, så finns den fantastiska möjligheten att åka runt med en glasbottensbåt eller ubåt. Njut av den otroliga undervattensvärlden, utan att ens bli blöt om tårna.

Maldiverna

Republiken Maldiverna är en samling före detta vulkaner, även kallade atoller, som sjunkit ner i havet och bildat en ö med ett bälte av korallrev runt sig. Maldiverna är den perfekta platsen för att göra just ingenting. Engagera all er lediga tid till att bara njuta av värmen, de vackra omgivningarna och varandra. Betrakta de färgglada fiskarna, det korallblåa vattnet och de fantastiska stränderna.

Medeltemperaturen på ön är 29-32 grader, så unna er själva att bara ligga och lapa sol på stranden. Prata med varandra, berätta saker för varandra som ni inte brukar hinna annars. Kom närmare varandra än ni någonsin gjort innan, och lev ut er kärlek i det fantastiska scenariot.

Topplista kärleksresor

  1. Bröllopsresa
  2. Spa-weekend
  3. Date-resa
  4. Förlovningsresa
  5. Överraskningsresa